Soul, cel mai nebun, mai reușit și mai îndrăzneț film semnat Pixar

Prezentat in avanpremiera in cadrul Festivalului Luminilor de la Lyon, noul film semnat Pixar, Soul, este descris drept o capodopera a filmelor animate, o continuare spirituala a unul alt film animat, Vice-Versa. Este considerat de critica cel mai reusit, cel mai indraznet si cel mai nebun film semant Pixar, un imn dedicat iubirii, prieteniei, orasului New-York si muzicii.

Initial asteptat in cinema pentru luna decembrie, Soul nu va fi lansat inca in cinema din cauza pandemiei cu coronavirus (spre marea dezamagire a fanilor fillmelor animate) ci va fi lansat direct pe Disney+ pe data de 25 decembrie. Mai este putin…

Synopsis: in momentul in care Joe este convins de faptul ca visul sau este foarte aproape de a fi indeplinit, un pas ghinionist il expediaza intr-un loc de-a dreptul fantastic in care este obligat sa se gandeasca la noua semnificatie de a avea un suflet. Aici se imprieteneste cu 22, un suflet care nu se gandeste ca viata pe Pamant este atat de frumoasa cum crede Joe, lui nu ii place absolut deloc. Insa Joe este determinat sa il faca pe acesta si pe multi alti la fel ca el sa creada contrariul.

Pentru a castiga biletul care sa il duca inapoi acasa, Joe va trebui sa faca pe mentorul cu mai multe personaje. 22 este cel care ii va da cele mai mari batata de cap lui Joe. Joe si 22 ajung in cele din urma sa se reintoarca in New York insa sufletele ajung in corpurile nepotrivtie, totul capata o turnura cat se poate de comica. Joe se reintoarce ca si pisica…este pur si simplu disperat, nu intelege de ce…

Soul este fara indoiala unul din cele mai ambitioase filme semante de Disney. Vi-l recomandam si voua cu caldura. Merita sa fie vizionat din mai multe motive vizibile.

Lasă un răspuns