Love, Guaranteed, un romcom amuzant, plin de farmec și reușit

Love, Guaranteed, un film care face parte din catalogul Netflix din luna octombrie este ideal pentru amatorii de comedii romantice. Filmul ne transporta in decorul unui Seattle de toamna pentru un romcom fermecator intre Rachel Leigh Cook si Damon Wayans Jr.

Susan este o avocata stralucita care incearca sa isi mentina pe linia de plutire cabinetul de avocatura care, in ultima perioada, a avut o multime de probleme. Salvarea va veni din partea lui Nick, un nou client seducator si atragator care doreste sa o angajeze pentru a face plangere impotriva unui site de dating. Acesta din urma le garanteaza abonatilor ca le va gasi sufletul pereche in cel mai scurt timp cu putinta, insa, dupa zeci de intalniri, Nick inca il cauta. Continuarea va lasam pe voi sa o descoperiti…

Love Guaranteed este un romcom cat se poate de clasic, este un film frumos si bine realizat, este seducator…ambii protagonisti sunt celibatari, sunt tineri si frumosi si nu au noroc pe plan sentimental. Chiar daca intre ei lucrurile incep cu stangul, incetul cu incetul alchimia incepe sa opereze. Insa cine spune clasic nu spune neaparat nerealist.

Si in asta consta reusita filmului semnat de Mark Steven Johsnon. Aici totul se petrece lin, pe fondul unui proces care urmeaza sa fie intentat unui site de dating. Este un film amuzant, pana si personajele secundare reusesc sa ne impresioneze, incepand cu cel intepretat de Heather Graham si, evident, plin de farmec datorita personajelor principale.

Love Guaranteed este drept urmare un romcom care acum face parte din catalogul Netflix si care te va seduce si pe tine cu siguranta. Pasionatii de comedii romantice vor fi incantati de acest nou film, vor savura cu placere aceasta comedie romantica, plina de farmec, cu Rachel Leigh Cook si Damon Wayans Jr.

Lasă un răspuns