În curând apare aparatul foto cu 50MP

În ultimii ani cei de la Canon au luat tot mai mare avans pe piaţa aparatelor foto devenind astfel consacraţi din pricina aparatelor de înaltă calitate produse de aceştia.

Acum nu mult timp cei de la Canon au anunţat că vor revoluţiona piaţa aparatelor foto profesionale cu creearea unui aparat de 50Mp. Până în momentul de faţă cel mai bun aparat foto făcut de aceştia este 5D Mark II, aparat care a devenit celebru după ce a fost filmat cu ajutorul său un episod din foarte cunoscutul serial House.

Pe internet au început deja să apară poze cu noul aparat pe care sperăm că îl vor lansa cei de la Canon anul acesta. 5D Mark II nu va mai fi singurul aparat full frame ci îşi vor face apariţia pe piaţă şi noile modele Canon 5Ds şi Canon 5Ds R, aparate ce vor duce mai departe cu onoare seria 5D.

După zvonurile apărute pe internet se pare că modelul 5Ds va fi construit cu ajutorului unui senzor CMOS full-frame de 50,6 megapixeli care pe lângă o calitate sporită a pozelor şi a înregistrărilor video se va axa foarte mult şi pe rezistenţă, body-ul acestuia fiind construit din aliaj de magneziu datorită căruia aparatul foto va fii mult mai rezistent la apă şi praf decât modelele anterioare.

Procesorul de care se va folosi acest aparat va fi cel mai nou model de la Canon şi-anume DIGIC 6 iar punctele de autofocus nu vor fi nici mai mult nici mai puţin de 61.

După toate informaţiile pe care le-am putut citit pot spune că noul Canon 5Ds va fi cel mai bun aparat foto al anului 2015 şi este foarte probabil, după estimările specialiştilor în domeniu, ca acesta să fie şi unul dintre cele mai bine vândute aparate din anul care a început acum puţin peste o lună.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?