Cele mai bune filme cu Anne Hathaway

Trecem in revista cele mai marcante filme ale indragitei actrite Anne Hatthaway. O comediana cu fatete multiple.
The Devil Wears Prada (2006). Lung-metrajul lui David Frankel a ajuns la rangul de comedie iconica. Intriga se invarte in jurul lui Andrea, o tanara femeie care reuseste sa obtina rolul mult visat in New York. Insa, a fi asistenta unui redactor sef tiranic este sinonim cu Infernul. The Devil Wears Prada este un film de consumat fara moderatie si in ziua de azi.

The Dark Knight Rises (2012). Dupa Michelle Pfeiffer si Halle Berry este randul lui Anne Hathaway sa intre in pielea felinei Catwoman. Misterioasa si dornica de un nou inceput, Anne Hathaway este minunata in rolul lui Catwoman. Comediana stapaneste la perfectie insolenta si eleganta, oferind o interpretare extrem de convingatoare.
Interstellar (2014). Capodopera lui Christopher Nolan marcheaza cea de-a doua colaborare cu Anne Hatthaway. Filmul nareaza periplul unui grup de exploratori care se folosesc de o falie spatio-temporala recent descoperita pentru a depasi limitele umane. Complex, sublim, Interstellar si-a gasit numerosi fani si a primit numeroase recompense. Hathaway interpreteaza rolul lui Amelia Brand, o femeie de stiinta geniala cu motivatii multiple.

Les Misérables (2012). Odata cu acest film actrita se lanseaza intr-o noua provocare profesionala participand la aceasta drama muzicala apartinand lui Tom Hopper, o adaptare a cunoscutei opere a lui Victor Hugo. Hathaway interpreteaza rolul lui Fantine, unul din personajele principale ale acestei fresce sociale.
Hatthaway a primit pentru interpretarea acestui rol un premiu Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar. Timp de cateva saptamani, actrita a tinut o cura de slabire pentru a fi mai credibila in rolul lui Fantine.

Bonus. Chiar daca nu am inclus in acest top filme precum Becoming Jane si Rachel Getting Married, acestea sunt alte doua filme marcante ale actritei. In primul film actrita interpreteaza rolul lui Jane Austen. In al doilea interpreteaza rolul unei dependente care participa la nunta surorii sale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?