Cele mai bune filme care vor deveni cu siguranță plăcerea ta vinovata

Povesti care te vor face sa razi, povesti care iti vor urca moralul si care iti plac la nebunie, chiar daca nu vrei sa recunosti asta…

Love and Monsters. Una din cele mai interesante aparitii pentru anul 2021. Cu Dylan O’Brien, acest film se deruleaza la 7 ani dupa criza mondiala care a transformat insectele in monstri si a fortat oamenii sa traiasca in colonii subterane. In plina apocalipsa, Joel decide sa pleaca in misiune in strainatate pentru a o regasi pe prietena sa din liceu si pentru a incerca sa o recucereasca. Astfel va descoperi o teribila si incredibila lume noua fara sa stie daca femeia pe care o iubeste are aceleasi sentimente pentru el.

Always Be My Maybe. Nu toate comediile romantice sunt bune, asta e sigur. Dar din cand in cand, poti da peste perle care merita sa fie vizionate. Albays Be My Maybe face parte si ea din cateoria acestor filme si nu doar datorita lui Keanu Reeves. Este povestea unui master chef care se reuneste cu cea mai buna prietena din copilarie.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight. Horror cu putina comedie, acest film polonez ne duce intr-o tabara de vara unde copiii sunt fortati sa traiasca fara telefon si deconectati de la tehnologie, gandindu-se ca acest lucru le poate face doar bine. Parintii lor nu stiu insa ca aici trebuie sa infrunte monstrii groaznici si ca trebuie sa se foloseasca de instinctele lor pentru a supravietui.

Murder Mistery. Este un film cu Adam Sandler bazat vag pe opera misterioasa a lui Agatha Christie. Povestea incepe cu un politist new-yorkez care accepta accidental sa isi duca sotia in vacanta in Europa. Calatoria ia insa o turnura neasteptata atunci cand sunt implicati intr-o conspiratie criminala.

Lasă un răspuns