Câteva trucuri pentru a elimina în mod eficient mirosul de țigară

Nu exista ceva mai neplacut decat mirosul de tigara. Un lucru persistent care poate deranja atat fumatori, cat si nefumatorii. Daca miroase si la tine acasa a tigara si nu suporti asta, trebuie sa stii ca exista cateva modalitati eficiente de a scapa de el.

Goleste scrumiera. Un lucru care poate parea evident, dar care este primul lucru de facut. Nu astepta ca scrumiera sa se umple pana sa o golesti. Sau poti cumpara o scrumiera care sa aiba un capac si care sa retina mirosurile neplacute.

Aeriseste in fiecare zi. Este un lucru esential si totusi, simplu. Trebuie sa lasi aerul sa alunge mirosurile neplacute.

Curata in mod regulat pernele si draperiile sau perdelele. Mirosul de tigara poate sa persiste mult timp si se poate impregna in perdele, perne, draperii si alte tesaturi. Acestea trebuie deci sa fie curatate cat mai des.

Poti improspata aerul cu ajutorul uleiurilor esentiale. Poti folosi un difuzor de uleiuri esentiale care va reimprospata aerul si care va alunga mirosul neplacut de tigara. Poti alege si o sinergie de uleiuri care vor purifica aerul.

Uleiurile esentiale de rozmarin, de eucalipt si de lamaie sunt cele mai eficiente. Aerul va fi mai purificat si vei putea respira mai usor datorita virtutilor uleiurilor.

Curata geamurile si solurile. Mirosurile neplacute se pot impregna si in ferestre si sol. Pentru a te debarasa de aceste particule este de ajuns daca vei curata in mod frecvent geamurile si solurile. Poti folosi otet alb diluat in apa calduta.

Portocala si cuisoarele pot alunga si ele mirosul neplacut. Poti sa pui cuisoare intr-o portocala si sa o folosesti pe post de deodorant natural pentru a parfuma incaperile in mod natural.

Aprinde o lumanare parfumata. Este un lucru foarte eficient si foarte practic in acelasi timp. O lumanare parfumata va aerisi spatiul foarte usor si foarte repede.

Lasă un răspuns