Banii, cea mai importantă unealtă azi

Banii au ajuns unul din cele mai importante lucruri din viața noastră, ba chiar un scop. Chiar și pentru mine, sunt ceva de care vreau să mă bucur. Sigur că sunt pregătit să muncesc pentru ei, să învăț să îi fac, e greu, dar rezultatul e atât de minunat.

Multe persoane renunță la familie pentru bani, sunt companii create în familie, ce au ajuns de succes, dar în timp relațiile s-au răcit, datorită diverselor certuri, legate de.. bani. Munca nu trebuie amestecată cu familia. Sunt cazuri în care fiul și-a dat tatăl la o parte pentru a conduce familia și mama îl dă în judecată pentru a recupera. Omul e în stare să facă lucruri uluitoare pentru bani, să renunțe la orice legătură, orice principiu, doar pentru a face avere.

Eu vreau să am o familie, să am și bani, dar familia ar rămâne pe primul loc. Cam așa cred că au spus toți, dar eu vorbesc serios. Nici un om nu e corupt, dacă nu e tentat. Tot acei oameni săraci comentează la adresa celor care o duc bine, chiar dacă și-au câștigat totul prin muncă. Oamenii sunt geloși, cei ce nu reușesc încearcă să creeze probleme celor care au reușit.

Sunt în domeniul IT, încă nu am început să lucrez, dar aștept cu nerăbdare, chiar dacă la început va fi un salariu, nu prea bun. Comparând cu alte domenii, foarte bun, iar timpul în care dobândești cunoștințele necesare e mic, nu pentru că e puțin, ci pentru că există acea motivație, dată de bani.

Viitorul sună bine, dacă nu apar probleme pe plan politic, mă refer la războaie, atunci nu am nici un viitor. Nu în România. Oricum ar fi de frumoasă, nu ține pasul cu o putere mondială. Aș prefera să las totul și să plec decât să îmi dau viața pentru nimic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?