2 seriale din care ai ceva de învățat

Mereu am mers pe premiza că trebuie să fac tot timpul ceva care să se dovedească a fi productiv pentru a nu-mi irosi nici măcar un minut din viață fără vreun scop bine întemeiat pe care eu să-l consider important. Așadar mereu am căutat să fac doar lucruri importante, activitățile de genul ieșitului în oraș degeaba sau statul în fața televizorului fiindu-mi necunoscute.

La un moment dat multă lume începuse să-mi recomande să mă uit la diverse seriale sau filme iar răspunsul meu era de fiecare dată, chiar dacă habar n-aveam despre ce e vorba, că nu am timp de pierdut cu astfel de lucruri.

La un moment dat însă hotărâsem că am muncit destul și, deși-mi plăcea foarte mult munca mea, trebuia să iau o mică pauză. Așadar mi-am amânat toate comenzile și mi-am ales o săptămână de odihnă completă, fără pic de productivitate din punct de vedere material.

Nefiind obișnuit să stau degeaba începusem să mă plictisesc așa că am zis să încerc să mă uit la serialele pe care mi le recomandaseră anumiți oameni. Așa am descoperit 2 seriale foarte tari pe care le-am terminat într-un timp record și din care într-adevăr am avut ce să învăț: The Mentalist și Lie To Me.

Nu vreau să vă spun prea mult din ceea ce se întâmplă în ele și ce lucruri aveți de învățat însă ce vă pot spune sigur e că trebuie să le vedeți. Din The Mentalist am învățat multe trucuri interesante (chiar și cum poți câștiga la meciuri de poker, dacă vă interesează) dar mai presus de toate am învățat că totul e simplu dacă-ți dorești cu adevărat. Din Lie To Me am învățat cum să citesc oamenii și cum să-mi dau seama atunci când sunt mințit. Cam atât am vrut să zic, restul vă las pe voi să descoperiți vizionându-le.

Lasă un răspuns